Ouders vertrokken
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Kevin
02 Januari 2010 | Nederland, Amsterdam
circa een uur of 2 geleden zijn mijn ouders vertrokken uur of 8 vertrekt hun vliegtuig weer naar nederland.
Et was een gezellige week.
zit hier nu nog exact 4 weken.
zaterdag 30 januari gaat mn vliegtuigje terug..
'T bevalt nog steeds prima al begin ik het toch wel te missen in het koude holland de feestjes m'n vrienden de cultuur (heel anders hier).
als mensen "even" naar een ander dorp gaan dan is dat gelijk 50km verderop haha. de afstanden zijn hier heel anders
Nu schijnt het met de 3 koningen (6 jan.) feest te zijn hier maar dat is veelal binnen de families.
De bier toren die tussen de foto's staat is inmiddels wat groter geworden ik zal een nieuw fotootje uploaden.
Paar dagen geleden nog naar engeland geweest (gibraltar) daar leven aapjes vrij op een berg was wel vet om een keer te zien.
dat was het meeste wel weer voor zover we hebben met me ouders nog wat filmpies gekeken afgelopen avonden en vdaag waren ze dus weg gegaan.
Bessos en tot later
Et was een gezellige week.
zit hier nu nog exact 4 weken.
zaterdag 30 januari gaat mn vliegtuigje terug..
Bessos en tot later
07 Januari 2010 - 08:24
Linda:
Hoi vriend.
Wat leuk die zelfportretjes van je.
Wij zijn dus ook weer heel thuisgekomen.
Groete